Optimizare SEO

Optimizarea SEO - pleonasm

Expresia optimizare SEO este un pleonasm. SEO este un acronim care inseamna Search Engine Optimization, cu alte cuvinte: optimizare pentru motoarele de cautare. Din acest motiv, alaturarea termenului de “optimizare” langa acronimul SEO este o eroare gramaticala. Insa termenul de optimizare SEO s-a impamantenit in limbajul de specialitate si are, in prezent, mii de interogari in motoarele de cautare. Acesta este motivul pentru care ne-am folosit de aceasta expresie-cheie in prezentarea noastra.

Ce este Optimizarea SEO?

optimizare seo

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare este procesul care afecteaza vizibilitatea unui website sau a unei pagini web in rezultatele “naturale” sau neplatite (organice) ale unui motor de cautare.

De obicei, motoarele de cautare importante (cum ar fi Google) afiseaza pe prima pagina cele mai relevante 10 rezultate care contin interogarea utilizatorului. Pentru ca site-ul tau sa fie printre acestea 10, botii motoarelor de cautare trebuie sa il gaseasca suficient de prietenos si de bine optimizat. Noi valorificam fiecare expresie-cheie, pentru a gasi unghiuri interesante de abordare. Acest lucru asigura continutul unic de calitate care face diferenta in optimizarea pentru motoarele de cautare.

Poate dura ceva timp ca motoarele de cautare sa indexeze un site si procesul de optimizare sa afecteze rezultatele paginilor in clasamentul lor. Pentru unele motoare de cautare, rezultatele finale ale procesului de optimizare pot fi vizibile chiar si dupa sase luni. Clientii trebuie sa fie rabdatori si sa aiba asteptari realiste in ceea ce priveste intervalul de timp pentru cresterea taficului organic. In cazul in care prezenta online este foarte importanta pentru afacerea dvs. recomandam sa utilizati in paralel cu procesul de optimizare SEO o campanie de pay-per-click (PPC) pentru a acoperi timpul necesar optimizarii site-ului. Campanii PPC, cum ar fi cele facute cu Google AdWords poate fi create in cateva zile si permit rezultate imediate.

Alege sa faci Optimizare SEO de calitate alaturi de specialistii nostrii in SEO

La Prime Net Solution vei gasi o echipa bine pregatita, gata mereu sa lucreze in favoarea ta, pentru ca tu sa beneficiezi nu doar de “optimizare SEO”, ci de servicii cu adevarat profesionale, pentru rezultate cu adevarat profitabile!

CERE COTATIE!