Creare site de prezentare

Afacerea ta esta ca si copilul tau: trebuie sa-i oferi tot ce e mai bun ca sa creasca frumos. Lasa-ne sa-ti crestem afacerea!

Cea mai frecventa metoda de optimizare site pentru motoarele de cautare este introducerea in structura unui site deja existent a unor unelte care sa ajute la promovarea artificiala a site-ului. Aceasta nu este o metoda de durata si nu garanteaza o rata constanta de conversie.

De aceea este adesea mult mai bine sa introduci aceste unelte pentru optimizare si promovare SEO direct in structura si arhitectura initiala a site-ului, inca din momentul in care acesta este conceput.

Ce este un site de prezentare?

Afacerea ta si firma cu care te identifici ofera servicii unice. Pentru ca aceste servicii sa ajunga la un numar cat mai mare de potentiali client, tu trebuie sa ii asiguri o buna vizibilitate. Poti face acest lucru prin investitii in promovarea afacerii tale si in comunicarea cu potentialii client.

Din acest punct de vedere, un website functioneaza ca o carte de vizita, el oferind vizitatorilor informatii de finete referitoare la misiunea firmei tale si la valorile in care crezi si pe care te bazezi . Pe de alta parte, site-ul de prezentare poate furniza informatii detaliate despre anumite produse sau servicii ori poate fi o platforma directa pentru dialogul cu clientii tai.

Noi ne asiguram ca site-ul de prezentare pentru afacerea ta este vizibil si atragator, construit pe o schema logica si optimizat din toate punctele de vedere. Si pentru noi firma noastra este importanta, de aceea tratam afacerea ta cu acelasi respect cu care o tratam si pe a noastra!

Cum optimizezi un site de prezentare?

Raspunsul secret la aceasta intrebare este: de la inceput! Inca din momentul conceperii trebuie sa tii cont de cateva elemente esentiale procesului de optimizare, care trebuie inserate in structura site-ului pentru ca acesta sa fie usor de citit de catre vizitatori dar si usor de indexat de catre motoarele de cautare.

Atunci cand vine vorba despre conceperea si implementarea unui site de prezentare, echipa Prime Net Solution are in vedere cateva aspecte importante:

O structura URL adecvata – aceasta trebuie sa indice in mod evident subiectul paginii respective si ar trebui sa contina cuvinte cheie relevante, astfel incat atat motoarele de cautare cat si vizitatorii sa stie exact care despre ce este vorba in pagina respectiva.

Navigare simpla si intuitiva – numeroase studii arata ca amplasarea optima pentru un meniu navigational este in partea de sus a paginii web, insa la fel de ergonomica este si bara de meniu amplasata in partea stanga a paginii.

Design flexibil – o data cu aparitia a numeroase dispozitive mobile ( smartphone, tablet, notebook etc.) apare si nevoia de a crea site-uri cu un design adaptabil tuturor tipurilor de browser.

Integrarea Social Media – beneficiile campaniilor desfasurate pe retelele de socializare sunt numeroase si includ cresterea autoritatii, a credibilitatii si a brand awareness, pe langa faptul ca genereaza trafic pentru site.

CERE COTATIE!