Creare continut

Continutul este cel care ofera valoare si credibilitate site-ului tau

Mediul online se bazeaza 100% pe informatii. Fie ca este vorba despre informatii video, informatii audio sau informatii scrise, acestea sunt cele ce reusesc sa atraga vizitatori si sa faca acest gigant web sa functioneze. Daca detineti un site web, stiti ca o informatie bine scrisa poate sa fie reteta succesului, motiv pentru care va oferim servicii profesionale de creare continut web ( content writing).

Cui ii sunt dedicate serviciile noastre?

Ne adresam tuturor celor care au nevoie de continut proaspat, insa nu au timpul necesar pentru a-l scrie sau pur si simplu nu sunt pasionati de acest lucru. Va oferim posibilitatea sa faceti in continuare ceea ce va place, oferindu-ne si noua posibilitatea sa facem ceea ce ne place : sa cream continut.

Echipa noastra de content writeri are o experienta masurata in mii de articole si poate sa va ofere texte de cea mai buna calitate.

Cat costa serviciile de content writing?

Pretul pentru astfel de servicii poate sa difere de la proiect la proiect, in functie de marimea articolelor, de greutatea nisei abordate sau de tipul de articol pe care il doriti. Va asiguram de faptul ca pretul este unul care va va incanta si ca eficienta textelor scrise de noi acopera fiecare banut cheltuit.

Care sunt valorile pe care le respectam cu strictete atunci cand scriem?

Suntem constienti de faptul ca modul in care sunt livrate textele poate sa decida succesul unui site. Din acest motiv, acordam o atentie maxima urmatoarelor elemente:

Unicitatea textelor. Toate textele noastre sunt unice si bine informate, in asa fel incat sa nu existe posibilitatea continutului duplicat;

Acuratetea informatiei. Informatiile pe care le oferim sunt de buna calitate si foarte usor de inteles de catre cititori;

Corectitudine gramaticala. Gramatica este una dintre problemele majore ale generatiei Facebook. Noi o respectam si ii oferim atentia care i se cuvinte;

Texte complete. Pentru a avea efectul scontat, textele trebuie sa aiba minim 400 de cuvinte, sa aiba informatii complete si sa fie cat mai relevante pentru domeniul pentru care sunt construite, lucruri de care tinem cont ori de cate ori scriem;

Optimizare pentru motoarele de cautare. Motoarele de cautare sunt cele care decid, in mare parte, numarul de vizitatori ai unui site. Astfel, o mare parte din atentia noastra se duce catre optimizarea fiecarui articol, in asa fel incat sa fie gasit cat mai usor de Google, Yahoo, Bing sau alte astfel de motoare.

CERE COTATIE!