Campanii AdWords

Eficientizeaza-ti campaniile de Pay-per-click

campanii adwords

AdWords este un serviciu de publicitate online oferit de motorul de cautare cu acelasi nume. Acesta se adreseaza companiilor care vor sa apara cu reclame intre rezultatele returnate de Google. De obicei aceste anunturi platite sunt amplasate in partile superioara si inferioara a paginii, precum si in partea dreapta a rezultatelor organice.

Cum te ajuta campaniile AdWords?

Sistemul AdWords le permite firmelor sa isi stabileasca un buget pentru Campania pe care o desfasoara si sa plateasca doar atunci cand cineva acceseaza efectiv likul afisat (PPC – Pay-Per-Click).

Mai mult decat atat, AdWords este un sistem care functioneaza pe baza de cuvinte si expresii-cheie. Cu alte cuvinte, reclama ta nu va fi afisata decat catre persoanele care sunt interesate de serviciile pe care le oferi.

Daca iti doresti sa te aventurezi in desfasurarea unei campanii AdWords, permite-i echipei Prime Net Solution sa te sfatuiasca in legatura cu elementele cele mai importante ale acesteia.

Reclama in sine, asa cum le apare utilizatorilor. Aceasta trebuie sa fie coerenta, concisa si, mai ales, sa starneasca curiozitatea si interesul potentialilor clienti.

Pagina-tinta. Aceasta are un impact covarsitor asupra succesului campaniei pe care o desfasori. Desi adesea companiile se multumesc prin a-si promova doar pagina de intampinare, este mai eficient sa ai o pagina dedicat anuntului pe care il platesti.

Produsul. Fie ca este vorba despre un produs, fie despre un serviciu pe care il furnizezi, trebuie sa te asiguri ca acesta este pus in cea mai favorabila lumina si ca vizitatorii pot avea acces simplu la achizitia acestuia.

CERE COTATIE!